Lees hier het laatste reisverslag.
Bekijk hier de eerstvolgende studiereis!

Innovatieve studiereizen
Meuse Field Trips organiseert jaarlijks circa vier studiereizen waar u zich voor kunt inschrijven.
Iedere studiereis naar een Europese bestemming heeft een andere focus waarbij we de verdieping opzoeken binnen de domeinen economie, stedelijke ontwikkeling, architectuur en cultuur.

Voor vragen over de studiereizen kunt u contact opnemen met Tessa van der Heiden, t.vanderheiden@elba-rec.nl of 033-8700 100.


Studiereis Madrid: Groene metamorfose

Van maandag 5 t/m woensdag 7 september organiseert Elba-Rec samen met Stadswerk een exclusieve excursie naar Madrid, onder de bevlogen leiding van landschapsarchitect Enrique Ibáñez González. De stad speelt een hoofdrol op het gebied van innovatie en technologie. Madrid is in Spanje de grootste investeerder in research & development en overtreft zowel de nationale als de Europese gemiddelden wat betreft het geïnvesteerde percentage bruto binnenlands product. Klik hier voor meer info.

Studiereis Bordeaux: Retail, duurzaamheid, erfgoed

Van woensdag 16 t/m zaterdag 19 november brengt Meuse Urban Field Trips een bezoek aan Frankrijks derde stad: Bordeaux. Met een focus op een ‘hoge kwaliteit van leven’, omgezet in een consistente uitvoeringsagenda, wist Bordeaux afgelopen 20 jaar meer bedrijven, beleggers, bezoekers en bewoners te trekken dan welke andere Europese stad dan ook. Klik hier voor meer info.

Close